یدک چین

هنتنگ X7

پرچم‌دار هنتنگ در ایران، شاسی‌بلندی به اسم X7‌ است؛ خودرویی که امید بسیار دارد که بتواند با جک‌ها و چری‌های جدید حاضر در کشورمان، مقابله کند. X7 از سال 2016 به بازار چین معرفی شد و در واقع اولین محصولی بود که از خطوط تولید هن تنگ، بیرون آمد. برای این خودرو تنها 2 پیشرانه موجود است. نمونه 1.5 و 2 لیتری که البته هر دو توربوشارژر هستند. خوشبختانه X7 با قلب حجیم‌ترش به ایران آمده و جالب‌تر اینکه این قلب 2 لیتری، قبلا هم برای زوتی T600 استفاده شده بود. باید اعتراف کرد که کابین X7 در بین هم‌وطنانش یک استثنا به حساب می‌آید؛ فضایی بسیار شیک و مملو از آپشن. می‌توان پیش‌بینی کرد که آینده هن‌تنگ X7‌ از سوی عظیم خودرو و دامای X7 از سوی یاران خودرو اروند، تا حد زیادی شبیه به هم باشد.

HANTRNG X7 پرآپشن و پرقدرت

طراحی نمای جلو هنتنگ ایکس 7

شرکت هن‌ تنگ اتو سال ۲۰۱۳ تأسیس شد. این شرکت به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از گروه تک‌‌نیو (Tech-New Group) فعالیت می‌کند. شایان ذکر است گروه تک‌نیو مالک خودروسازی زوتی و دورسن (Dorcen) نیز محسوب می‌شود. هن‌تنگ از همان ابتدا، هزاران متخصص در رشته‌های مختلف استخدام کرد. بنا‌بر اظهارات رسمی بنیان‌گذاران این شرکت، مقدار اصلی سرمایه‌گذاری در دپارتمان‌های تحقیق و توسعه (R&D) انجام شد تا طراحی ظاهری و تجهیزات فنی محصولات هن‌تنگ، به استانداردهای جهانی، به‌ویژه خودروهای اروپایی نزدیک باشد. پیشرانه‌های توربوشارژ ساخت هن‌تنگ در انواع ۱، ۱.۲، ۱.۵، ۱.۸ و ۲ لیتر با همکاری گروه صنعتی ماهله آلمان (Mahle GmbH) تولید می‌شوند. گفتنی است ماهله در تولید تجهیزات فنی خودرو تقریبا یک‌صد سال سابقه‌ دارد و امروزه، با ۷۸،۰۰۰ نفر کارمند در ۱۷۰ نقطه‌ی جهان فعالیت می‌کند.

نمای جانبی HANTENG X7

طراحی نمای جانبی هنتنگ ایکس 7

نمای صاف و تشکیل‌شده از خطوط موازی که سرتاسر جلوپنجره دیده می‌شود، برای سپر و جایگاه مِه‌شکن‌ها نیز استفاده شده است تا ساختاری هماهنگ برای هن‌تنگ X7 فراهم شود. این خودرو از نسل جدید مه‌شکن‌های LED استفاده می‌کند و برخلاف بسیاری از کراس‌اورهای چینی، تأکیدی بر ادوات ارزان‌قیمت پلاستیک در سپر ندارد. زهوارهای کروم و قطعه‌ی نقره‌ای‌رنگ زیر سپر نیز، ویژگی‌های لوکس X7 را افزایش می‌دهند. این خودرو حجم‌دهی پیچیده‌ای در سپر و گِل‌گیرها ندارد؛ اما هماهنگ با چراغ‌های جلو و در راستای ستون A، خطوط جذابی دارد که شخصیت اسپرت X7 را تقویت می‌کند.

نمای جلو HANTENG X7

طراحی نمای عقب هنتنگ ایکس 7

در نمای پشت هن‌تنگ X7، سبک طراحی اسپرت و تهاجمی افزایش می‌یابد. خطوط تیز و زاویه‌دار چراغ عقب همراه‌با ترکیب رنگ قرمز و سفید جذاب به‌نظر می‌رسند. حجم‌دهی بدنه روی سپر عقب و درپوش صندوق هماهنگ با دیگر کراس‌اورهای امروزی است. مشابه نمای روبه‌رو، در عقب هم ادوات کروم و نقره‌ای‌رنگ بین چراغ‌ها و بخش میانی سپر دیده می‌شود. روی سپر عقب هن‌تنگ X7 علاوه‌بر چراغ‌‌های هشدار قرمز با طرح باریک، جایگاه ویژه‌‌ای برای اگزوزها وجود دارد که البته، جزئی از ساختار اگزوز نیست؛ اما به‌لطف نمای دوگانه و متقارن، زیبایی این کراس‌اور را افزایش می‌دهد.

نمای عقب HANTENG X7

طراحی داخل کابین هنتنگ ایکس 7

مشابه دیگر محصول شرکت سازنده با کد X5، کابین هن‌تنگ X7 هم الهام‌گرفته از خودرهای بی‌ام‌و به‌نظر می‌رسد. روی داشبورد و تودری و نزدیک دسته‌دنده، ادوات پلاستیک طرح چوب دیده می‌شوند که فراتر از محصولی ساخت چین و لوکس و چشم‌نواز هستند. روی داشبورد پلاستیک سخت سیاه‌رنگ وجود دارد که البته بی‌کیفیت نیست و به‌لطف استفاده از طرح دوخت سفیدرنگ در حاشیه‌ها، جذاب به‌نظر می‌رسد. حالت مواج در بالاترین قسمت داشبورد، مکان مناسبی برای نمایشگر فراهم کرده که درعین زیبایی، اندکی دورازدسترس راننده است. کمی پایین‌تر، زهوار طرح چوب با ضخامت مناسب به‌چشم می‌خورد. خروجی مخصوص تهویه‌ی مطبوع حالتی چهارگوش و چشم‌نواز دارد و درضمن، در فضایی تیره با مواد پلاستیک شفاف (پیانویی) حمایت می‌شود. طراحان هن‌تنگ از ادوات نقره‌ای‌رنگ هم غافل نبوده‌اند و در زهوار میانی داشبورد، تنظیم‌کننده‌های خروجی تهویه‌ی مطبوع، داخل فرمان و قاب دسته‌دنده نیز قطعات زیبای طرح فلز استفاده کرده‌اند. مجموعه کلیدهای کنترل تهویه‌ی مطبوع و سیستم سرگرمی، با فاصله‌ی ناچیز و نزدیک به‌هم فضای میانی داشبورد را دراختیار دارند. دکمه‌ها پرتعداد هستند؛ اما گیج‌کننده به‌نظر نمی‌رسند و همراه‌با کلیدهای گردان کوچک چشم‌نواز عمل می‌کنند.

نمای کابین HANTENG X7

مشخصات فنی هنتنگ ایکس 7

سخه‌ی اصلی هن‌تنگ X7 با پیشرانه‌ی ۲ لیتری توربوشارژ عرضه می‌شود. این خودرو قدرت ۱۹۰ اسب‌بخار ۵۵۰۰ دوربردقیقه و نهایت گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر از ۲،۴۰۰ تا ۴،۰۰۰ دور‌بردقیقه تولید می‌کند. نسخه‌ی وارداتی به جعبه‌دنده خودکار مجهز است و در زمانی حدود ۱۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت می‌رسد. میانگین مصرف سوخت برای X7 خودکار با پیشرانه‌ی ۲ لیتری، ۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و نهایت سرعتش ۱۹۰ کیلومتربرساعت است. ۲ مدل از این خودرو با جعبه‌دنده‌ی ۵ سرعته‌ی دستی و ۶ سرعته‌ی خودکار عرضه می‌شود که هر دو بنابر اطلاعات موجود در وب‌سایت شرکت سازنده، وزن خالصشان درحدود ۲،۰۰۰ کیلوگرم است. در وب‌سایت شرکت واردکننده ایرانی، وزن خالص هن‌تنگ X7 حدود ۱،۶۷۰ کیلوگرم ذکر شده که اشتباه به‌نظر می‌رسد.

نمای صندوق HANTENG X7

شما می توانید لوازم یدکی خودرو هنتنگ ایکس 7 را از فروشگاه یدک چین تهیه کنید. این فروشگاه تنها عرضه کننده لوازم یدکی اصلی خودرو هنتنگ X7 در ایران می باشد.

خروج از نسخه موبایل